Edö Vård- och omsorgsboende i Farsta ägs och förvaltas av Micasa Fastigheter. Fotograf/Källa: Projektengagemang

Nu är det dags! Välkommen till invigningen av 107 ljusa och tillgängliga vård- och omsorgslägenheter och en arbetsplats som lever upp till dagens krav på en modern omsorgsverksamhet.

Dag: 27 januari
Tid: 13.15 - ca 15.00
Plats: Nordmarksvägen 82, Farsta

Det nya Edö vård- och omsorgsboendet är resultatet av ett omfattande ombyggnads- och moderniseringsprojekt och ett mycket bra samarbete med vår kund Farsta stadsdelsnämnd. Vi har utvecklat fastigheten tillsammans och vi är stolta över resultatet. Kom och kika på utsikten över sjön Magelungen från någon av de nya glasbalkongerna som ger 70-talsfastigheten ett nytt, spännande intryck. Ta del av hur vi skapat en inomhusmiljö med fokus på sociala ytor och lättarbetade arbetslokaler, och lär mer om den positiva effekten på den tekniska driften och förvaltningen av fastigheten som ombyggnaden ger. För Micasa Fastigheter är det viktigt att kunna bidra till stadens mål ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart perspektiv som fastighetsägare och förvaltare. 

Invigningstal av: 
Michaela Hollis, styrelseordförande Micasa Fastigheter. 
Lars Jilmstad, ordförande Farsta stadsdelsnämnd. 

Vi inviger samtidigt, tillsammans med Stefan Hagdahl, chef Stockholm konst och hans team, den konstnärliga utsmyckningen i huset skapad av konstnär Agnes Mohlin som också deltar. ”Omsorg om andra” heter hennes konstnärliga gestaltning. Verken är placerade både inomhus och utomhus. Varmt välkomna!

Micasa Fastigheter i Stockholm AB  är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Bolagets huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder med rimliga hyror till stadens äldre och personer med funktionsnedsättning, samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Bolaget är sedan 2005 ett helägt dotterbolag till Stockholms Stadshus AB. Kontakt